Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Σχετικά με εμάς
 
 
ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
σας μεταφέρουμε με ασφάλεια & άνεση στην Κόρινθο και τις γύρω περιοχές!

Η “Ένωση Ραδιοταξί Κορίνθου” ιδρύθηκε με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, την ασφαλέστερη μεταφορά ντόπιων και τουριστών στην Κόρινθο αλλά και για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του κέντρου ραδιοταξί με σύγχρονες προδιαγραφές.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της Ένωσής μας το όραμά μας ήταν και είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταφοράς με ταξί στην Κόρινθο και γενικότερα σε όλο το νομό Κορινθίας, εξυπηρετόντας σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Σεβόμενοι απόλυτα το γεγονός ότι μετακινούμε ανθρώπους, που ο καθένας έχει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του, προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σκοπό έχουν την καλύτερη και πιό άμεση εξυπηρέτησή σας.

Διαθέτουμε εξαιρετικά έμπειρους και αξιόπιστους οδηγούς που έχουν την διάθεση και την ικανότητα να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, καθώς και σύγχρονα ταξί με κλιματισμό και άνετα καθίσματα. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε μία άνετη και ασφαλή μετακίνηση στο προορισμό που επιθυμείτε.

 


 

Η Ένωση Ραδιοταξί Κορίνθου εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 στα οχήματα και πραγματοποιούν απολυμάνσεις για την ασφάλεια όλων μας.

 

ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Η οικογένεια του ραδιοταξί Κορίνθου είναι πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει μεγαλώνοντας σε εμπειρίες και γνώσεις, αλλά και σε μέλη, πρόθυμα να εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία ανά πάσα στιγμή.
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΙΠΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΥΠΕΥΘ. ΔΙΚΤΥΟΥ
ΓΚΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 
 
Προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε αλλά και πρωτοπόροι, η Ένωση δεν σταματά να επενδύσει σε σύγχρονο εξοπλισμό και σε τελευταίας τεχνολογίας οχήματα, ώστε να κάνει κάθε κάθε μετακίνησης στην περιοχή μας μία ευχάριστη εμπειρία.

Στόχος της Ένωσης είναι η ταχύτατη, ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του επιβάτη όπως επίσης η ασφάλεια και η άνεση του σε οποιαδήποτε μετακίνησή του με τα ταξί μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας


Όπου και αν είστε, όπου και αν θέλετε να πάτε, θα είμαστε εκεί για εσάς προκειμένου να σας
μεταφέρουμε με ασφάλεια και έγκαιρα στο μέρος που επιθυμείτε.